logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.
FOLLOW US

Følg os

RESERVATIONER +4522376484 BOOK NU
Top

Simple Modification

Velkommen hos Spiseriet Aalborg!

Spiseriet er en café placeret i hjertet af Vejgaard. Bag Spiseriet står Anne Jacobsen og Sofie Vestergaard Knudsen, som tilsammen driver caféen. Anne og Sofie har været veninder siden de mødte hinanden på studie for 8 år siden. De har længe haft en drøm om at ville starte en café sammen, og da muligheden bød sig for venindeparret efter endt uddannelse som finansøkonom og markedsføringsøkonom i sommers, tog det fart.

Spiseret er en café der rummer varme og har plads til alle. Caféen er indrettet efter Anne og Sofie´ egen stil og bygger på hygge og rummelighedt. De to veninder har Vejgaard nært og havde lyst til at skabe mere liv til bydelen. Spiseriet har derfor flere funktioner i form af café, take-away samt mad ud af huset. Venindeparret håber på at Spiseriet kan bidrage til mange gode stunder i deres rummelige og hyggelige lokale.

Hos Spiseriet er kvalitet en meget vigtig faktor og der bliver kræset for kunderne. Spiseriet har lokale samarbejdspartnere og går ikke på kompromis med råvarerne. Derfor vil du hos Spiseriet opleve en lækker madoplevelse i hyggelige omgivelser, hvor kunden altid er i fokus.

q

HAPPY CUSTOMERS

Latest News

    No posts were found.

q

Åbnings tider

Mandag Lukket
Tirsdag 11:00 - 21:00
Onsdag 11:00 - 21:00
Torsdag 11:00 - 21:00
Fredag 11:00 - 22:00
Lørdag 10:00 - 22:00
Søndag 10:00 - 21:00
For
At